Aktualno OG sada Ogulin

Dan zaljubljenih, kao dan iz snova!

Na sam blagdan Valentinova, 14. veljače, u Školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić iz Ogulina, upriličena je proslava Dana zaljubljenih. Sve je počelo u 17 sati , a nakon pozdravnih riječi njihove učiteljice, voditeljice Glorije Domitrović, svečanost je prigodno otvorila ravnateljica škole Anđelka Salopek, među ostalim poručivši: “Želim Vam sretan Dan zaljubljenih i zapamtite – što god učinili, ljubav će vas preobraziti”.
Proslava je nastavljena natjecanjem plesnih parova za učenike viših razreda, izborom 3 najljepša ljubavna pisma, zanimljivom i neobičnom modnom revijom, te karaokama, s time da će oni najuspješniji predstavljati školu na manifestaciji Duga ResaFest, koja će se održati u svibnju ove godine. Bilo je to jedno zanimljivo predstavljanje brojnih učenika koji su pokazali svoja umijeća i zaista nije važno tko je bio najbolji, bilo je najvažnije imati dobru volju i nastupiti, a za mnoge će to sigurno biti dan iz snova. Možda i zato što su okicama pogledavali simpatiju, koja je, zanimljivo, bila baš u prvom redu?!
I ove godine dodijeljene su brojne su nagrade, pa su organizatori uputili zahvalu svim sponzorima: Putničkoj agenciji „Klek Ogulin“, Pizzeriji „Bonino“, Restoranu „Mliječni“, Restoranu „Ive – svoji smo„ Frizerskom obrtu „Margareta“ , Frizerskom obrtu „ Tina“-Višnja Božičević iz Oštarija, Frizerskom obrtu „My M“, Gradskoj knjižnici i čitaonici Ogulin, Pekari „Mivit“, Hotelu „Frankopan“, Slastičarnici „Korzo“ i Cvjećarnici „Orhideja“.

Sve nastupe pratili su članovi žirija, a navijali su i davali podršku pljeskom brojni roditelji, bake, djedovi,braća i sestre u publici.
Svim Valentinama i Valentinima, Zdravku i Zdravkama, Tinama i Tinu poželjeli su sretan imendan, a druženje je, nakon službenog dijela, nastavljeno zabavom i zajedničkom proslavom učenika i učitelja škole. Naravno, šećer je došao na kraju-donijele su ga Duda i Renata! Na žalost, nismo ostali do kraja, ali ne sumnjamo da je torta bila vrhunska!