OG sada Ogulin

Vijećnici, javite se!

OG portal nedavno je uputio javni poziv svim gradskim vijećnicima Grada Ogulina da se uključe u stvaranje jedne objektivne slike o našem gradu, te smo ih pozvali na suradnju.

Predložili smo da svi vijećnici koji žele, na našu mail adresu [email protected], dostavljaju (u dogovoru sa uredništvom portala), svoje tekstove u kojima se mogu osvrnuti na sve zanimljive događaje u našem gradu. Bez obzira je li riječ o proračunu, društvenim zbivanjima, njihovom stavu o radu gradske vlasti, prijedlozima, ili komentarima, rado bismo objavljivali tekstove koji na primjeren i kulturan način daju sliku o stanju u gradu i iznose stav vijećnika o aktualnim događajima.

Međutim, do sada su nam stigla samo dva teksta i to od predstavnika samo  jednog kluba vijećnika. Odlučili smo stoga pričekati još tjedan dana, kako bismo dali mogućnost i ostalima da se uključe dok nije kasno. Tekstove namjeravamo objavljivati nedjeljom,  onim redom kojim budu stizali na našu adresu, pa još jednom apeliramo na sve gradske vijećnike da se odazovu i budu nam partneri.