OG sada Ogulin

Izlet na Mosor

U subotu, 4. ožujka, HPD Klek organizira izlet na Mosor (Vickov stup 1325 mnv). Polazak planiraju u 00:49 (noć s petka na subotu) sa željezničkog kolodvora Ogulin, te vlakom odlazak u Split, kamo će stići u jutarnjim satima.
Iz Splita se autobusom kreće prema Gornjem Sitnom, zatim pješice do doma Umberto Girometta (cca 1:30 h), u popodnevnim satima planiraju uspon na vrh Mosora (Vickov stup cca 1:30 h), te povratak u dom i noćenje u domu.
Sljedećeg dana 5. ožujka, slijedi povratak do Gornjeg Sitnog i Splita, šetnja Splitom i povratak u Oštarije (polazak 14:21).
Cijena povratne karte za vlak je 170,00 kn
Treba ponijeti vreću za spavanje, opremu za slučaj kiše, hranu i vodu.Organizatori puta napominju da odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na planinarenju, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Prijave za izlet primaju se kod Damjana Kolića, na broj mobitela 099 -271- 1899.