Aktualno OG sada Ogulin

SDP odluke neće donositi u zatvorenim, mračnim prostorima, kao dosadašnja vlast!

Predsjedništvo gradske organizacije je 6. ožujka predstavilo Gradskom odboru SDP-a Ogulin, gradskim vijećnicima i nazočnim članovima stranke Program rada za obnašanje lokalne vlasti u gradu Ogulinu u mandatu od 2017. do 2021. godine i Plan kampanje za izbore 2017. godine, doznajemo iz priopćenja koje je medijima poslao Gradski odbor SDP-a grada Ogulina. U priopćenju dalje stoji:

Program rada za mandat od 2017. do 2021. godine predstavio je Dalibor Domitrović, inženjer strojarstva i kandidat za gradonačelnika na predstojećim izborima. Istaknuo je tri glavna cilja:

  1. reorganizacija lokalne uprave,
  2. razvoj lokalne privrede i poduzetništva i
  3. bolja provedba infrastrukturnih projekata,

te je detaljno obrazložio razloge zbog čega su ovo prioriteti i kojim konkretnim mjerama će se realizirati. Uz navedene prioritetne ciljeve Program rada obuhvaća i sport, kulturu, obrazovanje, brigu o djeci, vatrogastvo, prostorno planiranje i ostala područja od značaja za Ogulin.

Plan kampanje za izbore 2017. godine predstavio je Daniel Vukelja, inženjer građevine i stručni specijalist poslovnog upravljanja, koji je ujedno i kandidat za zamjenika gradonačelnika na predstojećim izborima.

Nakon rasprave i sugestija nazočnih Program rada i Plan kampanje su jednoglasno prihvaćeni.

Sjednicu je zaključio Dalibor Domitrović izjavom kako, za razliku od dosadašnjih gradskih vlasti, mi nakon preuzimanja mandata o za građane važnim pitanjima nećemo odlučivati u zatvorenim mračnim prostorijama, van znanja javnosti i legitimnih institucija, nego na Gradskom vijeću Grada Ogulina, gdje se takve odluke trebaju donositi!