Kolumne

DNEVNA INFORMACIJA PU karlovačke 31.03.2017.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je devet   kaznenih djela i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:
Otuđen alat
U razdoblju od 24. do 30. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u radionu na Ilovcu i otuđio razni alat. Materijalna šteta veća je od 7000 kuna.
Krađa janjaca i ovaca
U razdoblju od 29. do 30. ožujka nepoznati počinitelj je iz pomoćnih prostorija na području Drežnice vlasništvo 48-godišnjaka otuđio četiri janjeta, a u mjestu Brežani iz ograđenog prostora više janjaca i ovaca vlasništvo 54-godišnjaka. Ukupna materijalna šteta veća je od 14.000 kuna.
Teško ozlijeđen motociklist
Jučer oko 14 sati u mjestu Vukova Gorica dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom slovenskih registracijskih oznaka upravljao je 54-godišnjak te se s nerazvrstane ceste uključivao na državnu cestu i tom prilikom nije propustio motocikl karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak pa je došlo do sudara. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen motociklist. Nadležnom državnom odvjetništvu protiv 54-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava.