Kolumne

DNEVNA INFORMACIJA PU karlovačke 03.04.2017.

DNEVNA INFORMACIJA
U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Duga Resa, Ogulin) i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo slijedeće:
Otuđena mramorna ploča
Jučer je zaprimljena dojava 63-godišnjakinje da je nepoznati počinitelj s grobnog mjesta na području Slunja otuđio mramornu ploču u vrijednosti većoj od 6000 kuna.
Iz kuće otuđen novčanik
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 86-godišnjakinje da joj je 30. ožujka, dok se nalazila u dvorištu, nepoznati počinitelj ušao u otključanu kuću i otuđio novčanik s osobnim dokumentima i novcem. Materijalna šteta je više stotina kuna.
U prometnoj nesreći teško ozlijeđen biciklist
Jučer u 15.35 sati u Karlovcu na raskrižju Ulica Prilaz Većeslava Holjevca i Kralja Tomislava dogodila se prometna nesreća. Biciklom je upravljao 84-godišnjak i na znak upaljenog crvenog svjetla prelazio kolnik te udario u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnjak, a koji je na znak upaljenog zelenog svjetla skretao iz Ulice Prilaz Većeslava Holjevca u Ulicu Kralja Tomislava. Tom prilikom 84-godišnjak je pao s bicikla i teško se ozlijedio, a ozljede su opasne po život. Protiv biciklista će biti proslijeđen obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu izvješće.