Aktualno Sport

U 12. kolu polovičan uspjeh naših stolnotenisača

Ovog vikenda stolnotenisačice Kleka igrale su posljednje 12. kolo I. HSTL – zapad u gostima u Jastrebarskom protiv STK Jaske, a potom u Dugom Selu protiv istoimenog kluba. U oba susreta zabilježili su jednu pobjedu, jedan poraz. Prvi susret igran je protiv  STK Jaske i glatko izgubile rezultatom 4 : 0. U drugom susretu, stolnotenisačice Kleka zaigrale su puno bolje, te zasluženo pobijedile stolnotenisačice Dugog Sela rezultatom 4 : 2. Za Klek po dvije pobjede ostvarila je Sanda Škrtić, a po jednu Samantha Maležić i Marijana Rendulić. Na tablici I. HSTL – zapad nakon odigranog  posljednjeg 12. kola stolnotenisačice Kleka zauzimaju posljednje 8. mjesto.
Također, ovog vikenda nastupili su i stolnotenisači Kleka koji su u posljednjem 12. kolo III. HSTL – regija srednja Hrvatska igrali u gostima u Sesvetama, potom u Dugom Selu. Prvi susret igran je protiv  STK Sesvete i izgubili rezultatom 4 : 1. Za Klek jednu pobjedu ostvario je Andrej Dubić.  U drugom susretu stolnotenisači Kleka igrali su protiv STK Dugo Selo II i pobijedili rezultatom 4 : 2. Po dvije pobjede za Klek ostvario je Andrej Dubić, jednu pobjedu zabilježio je Deni Turković, te par Dubić – Turković. Za Klek još su nastupili Filip Dubić i Dražen Sušanj. Po završetku prvenstva stolnotenisači Kleka od 11 klubova nalaze se na solidnom 7. mjesto s osvojenih 29 boda , te omjerom 9 pobjeda, 11 poraza.
ŽUPANIJSKA STOLNOTENISKA LIGA
Ovog vikenda odigrano je 6. kolo proljetnog dijela Županijske stolnoteniske lige u kojem su stolnotenisači Kleka bili slobodni.
Evo rezultata ostalih parova 6. kola Županijske stolnoteniske lige:
– Udruga veterana Duga Resa 2 – SD Vrhovac (Ozalj)                 3 : 7,
– HVIDRA (Generalski stol) – STK Bela Krajina (Slovenija)      6 : 4,
– STK Duga Resa – STK Karlovac                                                7 : 3,
– STK Metlika (Slovenija) – Udruga veterana Duga Resa 1          6 : 4,
– slobodan STK Klek.
Nakon odigranog 6. kola Županijske stolnoteniske lige u vodstvu je STK Bela Krajina iz Slovenije sa osvojenih 12 bodova, drugo i treće mjesto dijele STK Metlika iz Slovenije i HVIDRA iz Generalskog stola sa po 9 bodova , dok su stolnotenisači Kleka na pred posljednjem 8 mjestu. Slijedeće 7. kolo igra se ovog tjedna, a stolnotenisači Kleka igraju kod kuće protiv Udruge veterana Duga Resa 2.