Aktualno OG sada Ogulin

Zajedno možemo do pobjede!

SDP-ovi kandidati za čelnike županijske i gradske vlasti, sinoć su se predstavili stranačkim kolegama, koji su ih podržali u njihovim nastojanjima da na lokalnim izborima 21. svibnja izbore pobjedu i nakon 25 godina promijene vlast u našem gradu.
Kandidat za župana Ivan Vuković nada se da će mu podršku pružiti birači s područja bivše općine Ogulin, ali i svi drugi koji nisu zadovoljni sadašnjim radom županijskih struktura i koji bi ponovo na mjestu župana voljeli vidjeti Ogulinca!
Kandidat za gradonačelnika Ogulina Dalibor Domitrović u kratko je predstavio izborni program SDP-a za Grad Ogulin, a potom su se nazočnima obratili i kandidati za njegove zamjenike Daniel Vukelja i Ivana Salopek Šumonja.
Prvi javni nastup imala je ovom prigodom  i 26-godišnja Petra Milanović, koja će biti SDP-ov kandidat za zamjenicu gradonačelnika, koju bira srpska nacionalna manjina.
Po prvi puta sinoć je javno predstavljena i SDP-ova lista kandidata za Gradsko vijeće Grada Ogulina, na kojoj je 10 muškaraca i 7 žena, čime se zadovoljilo zakonskim uvjetima o potrebnoj zastupljenosti oba spola.
Ogportal prvi objavljuje SDP-ovu i HNS-ovu zajedničku listu kandidata za Gradsko vijeće:
1. Dalibor Domitrović
2. Daniel Vukelja
3. Ivana Salopek Šumonja
4. Darko Vukelić
5. Petra Milanović
6. Ljiljana Gračanin
7. Nevenka Dujmić
8. Dalibor Salopek
9. Jurica Pribanić
10. Dalibor Prebežić
11. Marina Boban
12. Željka Turković
13. Ivanka Puškarić
14. Igor Trbović
15. Bojan Prebežić
16. Momir Jakšić
17. Željko Tonković
Na kraju skupa rečeno je kako će SDP i HNS na ovim izborima pobijediti  sve protivnike, jer za razliku od njih imaju ljude koji znaju, mogu i hoće, a to su dokazali svojim dosadašnjim radom i djelovanjem kroz Gradsko vijeće. Kao oporba nisu mogli donositi odluke i svi njihovi prijedlozi i amandmani Gradsko je vijeće voljom HDZ-ove većine i njihovim koalicijskih partnera odbacivalo, samo zato što jer su prijedlozi dolazili iz redova oporbe.
“To se više neće događati”-poručio je kandidat za gradonačelnika Dalibor Domitrović i zaključio kako je vrijeme za promjene-sad ili nikad!

(sponzorirani članak)