U obiteljskoj kući našli mrtve supružnike, još jednu osobu našli u autu

VELIKA DRAMA U ŠIBENIKU, NAKON PUCNJAVE PRONAĐENA TRI MRTVA TIJELA U obiteljskoj kući našli mrtve supružnike, još jednu osobu našli u autu
Šibensko naselje Brodaricu u srijedu poslijepodne uzdrmala je pucnjava, a iz tamošnje policije potvrdili su da su pronađene tri mrtve osobe.
– Danas, 26. travnja oko 16,35 sati u Brodarici tri osobe su pronađene mrtve, dvije u obiteljskoj kući i jedna u osobnom automobilu. Identitet smrtno stradalih osoba i okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a provode se opsežni izvidi s ciljem otkrivanja počinitelja, izvijestili su iz policije.
ŠibenikIN je ranije javio da su njihovi novinaru na Brodarici naletjeli na policijsku blokadu.
Na mjestu događaja u ulici Gomnjanjik, kod obiteljske kuće u blizini brodaričke škole i jedne autopraonice, policija je razvukla traku i ne dopušta pristup bliže.
Zasad nema službene potvrde, ali susjedi pričaju da su među ubijenima supružnici.
– Vidjela sam kako preko zida dvorišta bježi jedan prosijedi visoki muškarac, a drugi niži je hodao polako. Sumnjivo se ponašao pa mi se čini da je imao nešto s tim događajem – rekla je susjeda koja je nazvala policiju čim je to vidjela, ali policija je već bila tu.
Ta žena je u šoku. Boji se za svoj život i u strahu je od odmazde tih muškaraca, rekla je.
Drugi susjedi kažu da su bili u kući i gledali TV i da ništa nisu znali dok im nije došla na vrata druga susjeda i pitala ih, ‘pa zar ne znate što se dogodilo u našoj ulici? Ubijeni su vam susjedi, muž i žena!’, rekla im je. (jutarnji.hr)

Komentari