Aktualno Kolumne OG sada Ogulin

Ivanina kuća bajke u promotivnoj kampanji „Epic Week in Croatia“

Hrvatska turistička zajednica provodi promotivnu kampanju „Epic Week in Croatia“ koja je nastavak kampanje „Croatia Ffeeds“, doznajemo iz priopćenja koje je medijima uputila Ankica Puškarić, ravnateljica Ivanine kuće bajke. U dopisu još navodi:

“Osnovni cilj kampanje je poticanje fanova na društvenim mrežama, odnosno potencijalnih turista da kreiraju svoj odmor iz snova kojeg mogu provesti upravo u Hrvatskoj. Hrvatska pozicionira kao turistička destinacija vrlo bogate i široke ponude, u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe, bilo da je riječ o kulturnom turizmu, aktivnom turizmu, zabavnim sadržajima ili o kvalitetnom odmoru i uživanju u prirodi.
Na posebno izrađenoj web stranici kampanje potrebno je odabrati top 7 od ponuđene 101 aktivnosti, koje čine njihov odmor iz snova. Sudionici također mogu birati lokacije, znamenitosti, gradove, ali i okuse koje žele doživjeti i okusiti tijekom svog posjeta Hrvatskoj. U sklopu kampanje je kreirana i nagradna igra, a pobjednik osvaja putovanje za dvije osobe u sklopu kojega će doživjeti upravo onih sedam aktivnosti koje je odabrao za svoj odmor iz snova. Kampanja će biti aktivna na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
U nagradnoj igri sudjeluju svi oni koji će odabranih top sedam aktivnosti podijeliti na svojim profilima na društvenim mrežama Facebook ili Twitter. Sudionici čije objave prikupe najveći broj lajkova ulaze u veliko finale, a glavnu nagradu će osvojiti onaj natjecatelj koji će imati najbolji argumentirani opis zašto baš on zaslužuje nagradu.
Ogulin i Ivanina kuća bajke su jedna od ponuđenih 101 aktivnosti za odmor iz snova u promotivnoj kampanji Hrvatske turističke zajednice „Epic Week in Croatia“.
Veliko nam je to priznanje Hrvatske turističke zajednice!”-kaže u priopćenju.
Ivanina kuća bajke je i dio Festivala znanosti programom Ivanina vremenska crta koji će se održati u subotu 29. travnja, od 15 do 17 sati. Pripremili ssu edukativno izlaganje, igru i samostalno istraživanje, povezat će važnije događaje vezane za Ivanu Brlić-Mažuranić, domaćicu u Ivaninoj kući bajke i pronaći njihovo mjesto na unaprijed pripremljenoj vremenskoj crti.

Stranicu “Epic Week in Croatia” možete pogledati OVDJE