Aktualno Sport

Održano pojedinačno prvenstvo Karlovačke županije u stolnom tenisu

Ovog vikenda mladi stolnotenisači Kleka su uz Zagiping nastupili i na 1. pojedinačnom proljetnom stolnoteniskom prvenstvu za mladež u Ozlju. Natjecanje je bilo organizirano u osam kategorija. Organizator tog prvenstva je Sportsko društvo Vrhovac iz Ozlja, a  pokrovitelj je bio Stolnoteniski savez Karlovačke županije. Ovo prvenstvo je inače predviđeno kalendarskim natjecanjem Stolnoteniskog saveza za sezonu 2016/17. godinu  Ukupno je sudjelovalo 38 stolnotenisačica i stolnotenisača koji su bili raspoređeni po skupinama. Igrao je svatko sa svakim, a poslije sistemom na ispadanje. Odaziv igrača je bio više nego zadovoljavajući, iz svih klubova i udruga sa područja naše županije. Sva zbivanja u dvorani popratili su ljubitelji stolnog tenisa te roditelji djece.

Za stolnoteniski klub Klek nastupilo je 8 mladih stolnotenisača. U kategoriji klinceza nastupila je Mia Stipetić, kod najmlađih kadetkinja Ema Stipetić, u kategoriji mlađih kadeta igrali su Antonio Kolić, Josip Miletić, Filip Dubić i Marin Umiljenović. U kategoriji kadeta nastupio je Jurica Miletić. Naši mladi stolnotenisači su, za razliku od Zagipinga, postigli više nego odlične rezultate.

Evo rezultata po kategorijama.
U kategoriji najmlađih kadetkinja Ema Stipetić je osvojila 2 mjesto, u kategoriji mlađih kadeta prva tri mjesta podijelili su stolnotenisači Kleka. Prvo mjesto Filip Dubić, drugo Josip Miletić i treće Mario Stipetić. U kategoriji kadeta prvo mjesto osvojio je Jurica Miletić koji je imao i najteže suparnike.

Po završetku prvenstva najboljima u svim kategorijama od strane predsjednika Stolnoteniskog saveza Karlovačke županije, Mladena Dubića podijeljeni su pehari dok su ostalim sudionicima podijeljene medalje. Svakako sve pohvale idu i organizatoru ovog prvenstva SD Vrhovac, posebno Branku Benkoviću koji su hranom i sokovima počastili sve sudionike, pa i njihove roditelje.