Izbori 2017

SDP će smanjiti cijenu vode i vrtića, ukinuti naplatu parkiranja i dati priliku sposobnima

“Smanjit ćemo cijenu vode i usluga dječjeg vrtića, uvest ćemo besplatne knjige za učenike prvih razreda,  riješit ćemo problem grijanja u naseljima, ukinut ćemo naplatu parkiranja, smanjit ćemo prirez i dat ćemo priliku sposobnima”- osnovni su ciljevi koje će ispuniti SDP-ovi kandidati za gradonačelnika i njegove zamjenike, kad 21. svibnja preuzmu gradsku vlast.
Istaknuto je to na tiskovnoj konferenciji, na kojoj su se novinarima obratili Dalibor Domitrović, kandidat za gradonačelnika, te kandidati za njegove zamjenike Daniel Vukelja, Ivana Salopek Šumonja i Petra Milanović.
Dalibor Domitrović osobito je zadovoljan programom koji su donijeli uz pomoć stručnjaka , te je o tome rekao:

Daniel Vukelja podsjetio je kako je radila uskoro bivša vlast, te poručio što će i kako raditi SDP, naglasivši kako je dosadašnja vlast u zadnjih 25 godina  propustila niz prilika:

Odvjetnica Ivana Salopek Šumonja, kao nestranački kandidat, zahvalila je SDP-ovcima što su prepoznali njene kvalitete:

Petra Milanović najmlađa je kandidatkinja, apsolventica je ekonomije i osnovni će joj cilj biti usmjeren na prava manjina. Stoga poručuje:

Po završetku tiskovne konferencije, kandidati SDP-a uputili su se do Gradskog izbornog povjerenstva i predali listu kandidata za izbor gradonačelnika i zamjenika, te za Gradsko vijeće Grada Ogulina. A na listi za Gradsko vijeće su:
1. Dalibor Domitrović
2. Daniel Vukelja
3. Ivana Salopek Šumonja
4. Darko Vukelić
5. Petra Milanović
6. Ljiljana Gračanin
7. Nevenka Dujmić
8. Dalibor Salopek
9. Jurica Pribanić
10. Dalibor Prebežić
11. Marina Boban
12. Željka Turković
13. Ivanka Puškarić
14. Igor Trbović
15. Bojan Prebežić
16. Momir Jakšić
17. Željko Tonković