Aktualno OG sada Ogulin

Radio Ogulin – znaju li da su izbori?

Danom objave zbirnih lista  i službeno počinje izborna promidžba. S obzirom da je Radio Ogulin jedini radio u našem gradu (bar za sad) htjeli smo doznati  je li glavna urednica i predsjednica Uprave Mihaela Milanović Poljak donijela izborna pravila, je li planirala sučeljavanja kandidata za mjesto gradonačelnika, te kolike su cijene i ima li termina za besplatno predstavljanje izbornih lista.

Zamolili smo je da nam odgovor dostavi danas, jer smatramo da je sve to već trebalo biti  objavljeno. Međutim, i ona se, kao i gradonačelnik Jure Turković, koji je predsjednik Skupštine Radio Ogulina, jednostavno oglušila na naša pitanja. Što bi rekli ljudi, od njih -ni A ni B!

Nije ni čudo, s obzirom na činjenicu da se glavna urednica u svom mandatu još uvijek nije sjetila promijeniti  čak ni programsku shemu, objavljenu na web stranicama Radio Ogulina! Da govorimo istinu, lako se možete  uvjeriti i sami, ako otvorite link : radio-ogulin. Ova shema donesena je pred nekoliko godina, dok još nije bilo ni sadašnje uprave, ni sadašnje glavne urednice!