Kolumne

DNEVNA INFORMACIJA PU karlovačke 07.05.2017.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:

Provaljeno u trgovinu u Tušiloviću
Danas u ranim jutarnjim satima nepoznati počinitelj je u Tušiloviću provalio u trgovinu mješovite robe vlasništvo tvrtke iz Siska, te otuđio više desetaka šteka raznih vrsta cigareta. Materijalna šteta veća je od devet tisuća kuna.

U Karlovcu i Ogulinu upravljali vozilima pod utjecajem alkohola
Jučer u 22.55 sati u Karlovcu, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka u vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije i pod utjecajem alkohola od 2,51 g/kg upravlja 55-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebnu prostoriju policije. Zbog počinjenog prekršaja vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Jutros oko 4.00 sati u Ogulinu, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom gospićkih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje vozilima B kategorije i pod utjecajem alkohola od 1,98 g/kg upravlja 29-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebnu prostoriju policije. Zbog počinjenog prekršaja vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.