Aktualno Županija

Karlovačka gradska uprava otvara nova radna mjesta, njih čak sedam – jedno “za stalno”, ostala na određeno

Grad Karlovac otvorio je još sedam radnih mjesta – jedno na neodređeno, a ostale na određeno vrijeme. Javnim natječajem, naime, traži referente i stručne suradnike, mahom za komunalne djelatnosti.

Za stalno treba višeg stručnog suradnika za imovinsko pravne poslove i upravljanje imovinom. Zainteresirani za posao moraju imati diplomu magistra struke ili stručnog specijalista pravne struke, najmanje godinu radnog iskustva na odgovarajućim poslovima u struci, poznavati rad na PC-u i položen državni stručni ispit.

Grad traži i višeg stručnog suradnika za komunalni doprinos, na određeno vrijeme, magistra struke ili stručnog specijalista ekonomske ili tehničke struke, s istim uvjetima od godinu dana radnog iskustva, poznavanjem rada na PC-u i položenim državnim stručnim ispitom.

Potrebna su mu i dva viša referenta za komunalnu naknadu i spomeničku rentu, također na određeno vrijeme, a kandidati moraju biti sveučilišni prvostupnici ili stručni prvostupnici upravne ili tehničke struke, koji imaju najmanje godinu radnog iskustva, poznaju rad na PC-u i položen državni stručni ispit.

Najviše posla ima za referente za komunalni doprinos i komunalnu naknadu, koja Grad, na određeno, treba tri. I kandidati za ova radna mjesta trebaju imati najmanje godinu radnog iskustva, znati raditi na PC-u i imati položen državni stručni ispit, srednju stručnu spremu upravne ili ekonomske struke.

Natječaji su otvoreni do 12. svibnja, a kandidate nakon toga očekuje pisano testiranje i intervju. Poslije toga, sedmero od njih – posao. (kaportal.hr)