OG sada Ogulin

Posljednji ispraćaj doktora Vukelića

Danas je na vječni počinak ispraćen Dr. Radovan Vukelić. Iznenadna smrt ovog poznatog liječnika, kojeg su doslovce obožavali brojni Ogulinci, neugodno ih je iznenadila. Imao je naš Rajko problema sa srcem, pretrpio je moždani udar i borio se onako kako je to samo on znao, sve dok ga srce u vlastitoj postelji nije izdalo. Osim njegove obitelji, na posljednji su ga počinak ispratili brojni prijatelji, pacijenti, kolege s posla…Stotine okupljenih tužnog je pogleda ispratilo njegov lijes i pokazalo koliko ga cijene i poštuju. Najviše je, naravno, izgubila njegova obitelj kojoj riječi utjehe sada nisu dovoljne, ali neka budu ponosni što je njihov suprug, otac i djed ujedinio i mnoge Ogulince i stanovnike Moravica i okolnih mjesta, koji su mu došli reći posljednje zbogom.
U ime zdravstvenih djelatnika od Rajka Vukelića u emotivnom se govoru oprostila Dr. Danijela Tomić, podsjetivši na sve njegove zasluge u razvoju zdravstva u našoj bolnici i Domu zdravlja, a potom i u njegovoj ordinaciji obiteljske medicine.
Svi koji su poznavali Dr. Rajka Vukelića složit će se da je bio poseban. Neka kao takav za uvijek ostane u našim sjećanjima…