Aktualno Sport

Stolnoteniski turnir u Zatonu pokraj Šibenika

Ovog vikenda su stolnotenisači Kleka sudjelovali na tradicionalnom 12. stolnoteniskom turniru „Zaton 2017“ za mlađe uzraste koji se održavao u Zatonu pokraj Šibenika. Ukupno su sudjelovala 64 natjecatelja iz 6 klubova, većinom iz srednje Dalmacije. Nastupili su stolnoteniski klubovi Pag, Vodice, Šibenik, Knin, Klek i domaćin turnira STK Zaton. Za naš klub je nastupilo osam mladih stolnotenisača raspoređenih u raznim kategorija.
U kategoriji najmlađih kadetkinja nastupile su Marija Blašković i Greta Frković. U kategoriji najmlađih kadeta Mateo Luketić. Kod mlađih kadetkinja Larisa Frković, dok u kategoriji mlađih kadeta Filip Dubić i Josip Miletić. U kategoriji kadeta Jurica Miletić, te u kategoriji juniorki Marijana Rendulić.

Svi stolnotenisači raspoređeni su po grupama od 4 igrača, a 2 prvoplasirana su išla dalje, potom su nastupali sistemom na ispadanje sve do finala u svim kategorijama. Najviše uspjeha imali su naši stolnotenisači, u osam kategorija osvojili su 4 prva mjesta, jedno drugo i jedno treće mjesto. Evo poretka po skupinama.
U skupini najmlađih kadetkinja:
1. Marija Blašković iz STK Kleka,
2. Franka Miškić iz STK Šibenika,
3.Greta Frković iz STK Kleka.
U kategoriji mlađi kadeti:
1. Filip Dubić iz STK Kleka,
2. Josip Miletić iz STK Kleka,
3. Antonio Kurilić iz STK Paga.
U kategoriji kadeta:
1. Jurica Miletić iz STK Kleka,
2. Toni Gambiroža iz STK Knina,
3. Roko Bator iz STK Vodice.
U kategoriji juniorki:
1. Marijana Rendulić iz STK Kleka,
2.Lucija Androšević iz STK Knina,
3.Barbara Čačić iz STK Zaton.

STK Klek je jako zadovoljan svojim nastupom, uz dobre rezultate i dugogodišnji prijateljski odnos s domaćinom turnira STK Zatonom, ostvareni su i novi prijateljski kontakti sa ostalim klubovima srednje Dalmacije.