Izbori 2017

Na OGportalu od srijede video predstavljanje kandidata za gradonačelnike

Poštovani čitatelji i gledatelji!
OGportal  je osigurao besplatne termine za predstavljanje svih kandidata za buduće gradonačelnike Grada Ogulina. Svaki od njih imao  je jednaku minutažu za predstavljanje,  a pitanja za sve kandidate bila su ista.
Moramo napomenuti da su  besplatan termin prihvatili svi, osim kandidatkinje HDZ-a Sanje Marković , a kandidat Nikola  Kovačević odustao je uoči samog snimanja, kako nam je rekao, zbog bolesti.
Tako  ćemo emitirati priloge sa trojicom  kandidata i objavljivati ih onim redom kojim će biti  složeni na izbornom listiću.
Razgovore je vodila naša suradnica   Martina Sušanj Regetaš, a kandidati su odgovarali na pitanja zbog kojih su se razloga kandidirali, što u svojim programima nude i tko su njihovi zamjenici i koji će biti njihov posao.
Prvi je na rasporedu Dalibor Domitrović, kandidat SDP-a i HNS-a, kojeg možete pogledati sutra.
U četvrtak je na rasporedu kandidat Živog zida Mladen Rukavina, a ovaj mali ciklus zaključit će u petak Željko Stipetić, nezavisni kandidat.
Priloge smo snimali u Hotelu Frankopan. Zahvaljujemo vlasniku koji nam je ustupio prostor, te našem suradniku Zdravku Špeharu iz Foto studia IN.
U galeriji pogledajte nekoliko fotografija sa snimanja.