Kolumne

DNEVNA INFORMACIJA PU karlovačke 20.05.2017.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je trinaest kaznenih djela i četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira ( Karlovac,Duga Resa i Slunj) . Od navedenog izdvajamo sljedeće:

Provale u Rakovici i Duga Resi

Jučer tijekom noći nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu u mjestu Rakovica te otuđio cigarete u vrijednosti više tisuća kuna.
Tijekom noći 18. na 19. svibnja nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u Duga Resi, te otuđio cigarete i novac. Materijalna šteta je veća od tisuću kuna.

Krađa novca iz nezaključane kuće
Jučer u poslijepodnevnim satima nepoznati počinitelji su iz nezaključane kuće u mjestu Donji Kremen otuđili novac, vlasništvo 85-godišnjakinje.

Krađa bakrenog kabla
U vremenskom razdoblju od 11. do 16. svibnja u Ozlju nepoznati počinitelj otuđio je više desetaka metara bakrenog kabla vlasništvo trgovačkog društva iz Ivanić Grada. Materijalna šteta je veća od pet tisuća kuna

Teško ozlijeđena maturantica
Policijska postaja Karlovac zaprimila je bolničku prijavu u kojoj se navodi da je 18- godišnju maturanticu, sinoć prilikom proslave Maturijade teško ozlijedio 18-godišnjak.U tijeku je kriminalističko istraživanje