Aktualno OG sada Ogulin

Kandidati s liste Tomislava Luketića podržavaju Dalibora Domitrovića!

Pred Ogulincima je sljedeću nedjelju drugi izborni krug, u kojem će birati novog gradonačelnika ili gradonačelnicu.  Morat će odlučiti između Sanje Marković, HDZ i Dalibora Domitrovića, SDP. Kandidati za zamjenike Sanje Marković su  Tone Radočaj i Tomislav Lipošćak, također HDZ, dok su kandidati za zamjenike Dalibora Domitrovića njegov stranački kolega Daniel Vukelja i nezavisna kandidatkinja Ivana Salopek Šumonja.
Kandidacijska lista grupe birača za Gradsko vijeće Grada Ogulina nositelja Tomislava Luketića koju je podržao Most nezavisnih lista, poslala je medijima priopćenje u kojem navode da će u drugom izbornom krugu podržati kandidata za izbor gradonačelnika Grada Ogulina Dalibora Domitrovića. Kako ističu, podržat će mladog, sposobnog i radišnog poduzetnika koji se dokazao i na gospodarskom i na političkom polju.
Građanke i građani Grada Ogulina izađite na drugi krug izbora 04. lipnja i za gradonačelnika Grada Ogulina podržite kandidata Dalibora Domitrovića”- poručuje za  kandidacijsku listu grupe birača nositelj liste Tomislav Luketić.