Krule Kruloteka S vama kroz svaki dan

” a dobio 25 godina bauštele!”

Ne pišem ništa već par dana… sjebalo me sunce na baušteli… i to žešće… do te mjere da izgledam… ako ćemo najiskrenije… izgledam ka kurac.
Danas u kupaoni skinem majicu… gledam se u ono ogledalo… majka te jebala… nešto ružnije nisam vidio odavno… ja vam sebe ne mogu opisati… izgledam ka kombinacija zebre i japanske zastave. Da me nađu u jarku kako ležim, Ameri bi me pobrali i odveli na istraživanje u Zonu 51… ispa vanzemaljac iz svemirskog broda.
Guzica mi bijela ka kokain. Ta kokainska boja se proteže od guzice do vrata, a vrat… majka te jebala mila, ka da sam 2 godine spavao ispod kotača teretnog vlaka HŽ-a koji vozi katran. Da odem u konzulat Južnoafričke Republike i pokažem im ruke, dobio bi državljanstvo… rekli bi mi “Gdje si Mtomba majka te jebala, otkud ti u Rvackoj!?”. Glava mi ka u Robina od Betmena. Danas uđem u trgovinu građevinskog materijala, viče ovaj za pultom “Skini naočale jebo ti sebe!”… reko “Naočale mi u autu, viličarom ti prignječilo jaja dabogda!”… jebiga… ostalo bijelo gdje su naočale, otud ovo “Robin od Betmena”. Jučer stojim uz cestu, prolazi frend sa autom, dignem ruku… pozdravljam ga… izvirilo mi ispod majice ono bijelo na nadlaktici… svi se vežu i koče… u pizdu materinu… misle da sam prometni murjak. Uđem u noćni klub, naručim pivu ispred konobara, on mi se u facu dere “Ko je to rekao???”… ne vidi me. Uđem u restoran, sjednem, osoblje me pobere, stavljaju me na ovalni pladanj od 2 metra dužine i poslužuju pod, “Bik pod pekom”. Dođem na sastanak, investitor upire prstom u mene i viče “Ja bi fasadu crne boje ka što je ovo!”. Skinem se na plaži, majke djeci viču “Ne budeš li učio, evo naštoš ličit!”. Bacim se u more, zeleni prosvjeduju, misle izlila se nafta, špricaju me… ja se davim. Zaspem na pješačkom, nitko ne koči.
Nikad neću zaboraviti riječi tesara Zizija, kad je čitao novine, pa rekao:
– “Ovaj ukrao 10 miljona kuna, dobijo 2 godine robije. Majkut jebem, ja nikad ništa ukrao, nikad nikog ubio… a dobio 25 godina bauštele!”
Gulim 16-tu…