Fuj bagro lopovska, izdajice, Savka Dabčević okreće se u grobu, a moj glas više nećete dobiti

NAPAD NA HNS NA FACEBOOKU Fuj bagro lopovska, izdajice, Savka Dabčević okreće se u grobu, a moj glas više nećete dobiti

Službena Facebook stranica Hrvatske narodne stranke već je sat vremena pod neviđenom opsadom, a komentari su vrlo uvredljivi.

Otkako je Središnji odbor HNS-a odlučio da ide u suradnju s HDZ-om i očuvanje parlamentarne većine, posjetitelji stranice ne smiruju se i optužuju stranku za izdaju i političku trgovinu.

Evo nekih od komentara u proteklih sat vremena:

“Gadite mi se, bagro lopovska! Stranka HDZ-ovih isprdaka! Fuuuuuj! Nakon ovoga u Sabor mozete jos jedino u turističkom obilasku! Prodane duše!”

“Koji ste vi BESPRIZORNI LOPOVI ! Neviđeno u HR ! Gori ste 2x od hdz-a! Vi prodajete ukradeno ! SRAMITE SE, LO-PO-Viiiiiiiiiiiiiiiiii !”

“Savka se u grobu okreće, govnari”

“Majko mila pa što to radite, što radite jeste li svjesni toga ? Nti jedan vaš glasač vam nikad neće oprostiti a kamoli glasati ikad više za vas ako tako prevarite i ponizite vaše glasače…. Jadno da jadnije ne može biti a vi samo dajte ”

“Skraćenica HNS nekad je imala svoje časno značenje; danas ste je pretvorili u Hrvatsku Nacionalnu Sramotu…. Upravo ste pljunuli jednu Savku… Sramite se!!!”

“Bravo uspjeli ste se prodati za par fotelja i omalovažiti sve vaše glasače. To je vaš kraj i više ne postojite za nas niti čete ikada više postojati. Te priče kako vi želite dobro i bla bla pripovijedajte svom Vrdoljaku a nas zaboravite jer od nas ste napravili majmune i ponizili nas do dna ali neka to je vaš kraj i to je jedina naša satisfakcija da više ne gledamo takve nule od ljudi koji te gledaju u oči i lažu te bez trunke morala”

Čini se kako administratori stranice revno rade na uklanjanju najuvredljivijih komentara, no oni dolaze prebrzo kako bi svi bili maknuti. Po onoj staroj, “You can’t stop the Reuters”, sada se ne može zaustaviti Facebook. (100posto.hr)

 

Komentari