Kolumne

DNEVNA INFORMACIJA PU karlovačke 10.06.2017.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je osam kaznenih djela i četiri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo slijedeće:

U Ribniku provaljeno u kuću
U razdoblju od 5. do 9. lipnja, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću na području Ribnika, vlasništvo 67-godišnjakinje te otuđio razni ručni alat i manju količinu pića. Materijalna šteta je nekoliko stotina kuna.

Posječena šuma na području Netretića
Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 67-godišnjakinje da joj je prije oko tri mjeseca nepoznati počinitelj u privatnoj šumi na području Netretića posjekao i otuđio više stabala hrasta i graba. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

U Ogulinu otuđen mobitel
Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 53-godišnjaka, da je 8. lipnja u večernjim satima, u parku u Ogulinu njegovom sinu otuđen mobitel. Materijalna šteta je veća od tisuću kuna.

U prometnoj nesreći u Ogulinu teško ozlijeđen putnik
Jutros oko 01,20 sati, na županijskoj cesti u Ogulinu, naselje Puškarići, dogodila se prometne nesreća. 19-godišnjak je upravljao osobnim automobilom ogulinskih registracijskih oznaka i u zavoju nepropisno pretjecao drugi osobni automobil te prešao na lijevu stranu i sletio vozilom van kolnika. Tom prilikom 20-godišnji putnik iz vozila je teško ozlijeđen. Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna.