Kolumne

DNEVNA INFORMACIJA PU karlovačke 12.06.2017.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Ogulin) i dvije prometne nesreće od kojih je jedna s lakše ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:

Otuđene motorne pile
Nepoznati počinitelj provalio je jučer u teretni automobil u Lasinji i otuđio motornu pilu, a u razdoblju od 8. do 9. lipnja iz radionice 52-godišnjaka u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu otuđio je motornu pilu i trimere. Ukupna materijalna šteta je veća od 12.000 kuna.

Otuđene košnice s pčelama
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 55-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj s imanja u Luki Pokupskoj otuđio košnice s pčelama. Materijalna šteta veća je od 5000 kuna.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,50 g/kg
Jučer u poslijepodnevnim satima u mjestu Hrvatski Blagaj policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom splitskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,50 g/kg upravlja 47-godišnjak. Vozač je do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.