Kolumne

DNEVNA INFORMACIJA PU karlovačke 20.06.2017.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:

Pokušaj ubojstva u Vojniću
Sinoć oko 21.40 sati ispred stambene zgrade u Vojniću, nakon verbalnog sukoba, 64-godišnjak je hladnim oružjem teško ozlijedio 48-godišnjaka. S teškim ozljedama opasnim po život 48-godišnjak je prevezen u zdravstvenu ustanovu, a 64-godišnjak je uhićen. Na mjestu događaja očevidom je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu, a sve okolnosti ovog događaja utvrđuju se daljnjim kriminalističkim istraživanjem.

Krađa na području Plaškog
Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 26-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj 22. travnja iz nezaključane kuće na području Plaškog otuđio motornu pilu u vrijednosti većoj od 6000 kuna.

Vozio bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 2,32 g/kg
Sinoć u 22.35 sati na području Ogulina policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom delničkih registracijskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,32 g/kg upravlja 33-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će zbog počinjenih prekršaja biti sankcioniran sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

U šumi smrtno stradao 60-godišnjak
Sinoć oko 19.20 sati u šumi na području Slunja, neregistriranim traktorom s prikolicom natovarenom drvima upravljao je 60-godišnjak koji je uslijed prevrtanja traktora smrtno stradao. O ovom događaju, nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.