Kolumne

DNEVNA INFORMACIJA PU karlovačke 26.06.2017.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Ogulin, Vojnić) i tri prometne nesreće od kojih su dvije s teško ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:

Otuđen mobitel
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 21-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj 24. lipnja u ranim jutarnjim satima, za vrijeme održavanja festivala u gradskoj četvrti Gaza u Karlovcu, otuđio mobitel i osobnu iskaznicu. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen motociklist
Jučer u 20.00 sati u mjestu Lug, općina Draganić dogodila se prometna nesreća. Motociklom zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao je 28-godišnjak koji je prilikom pretjecanja vozila zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem te sletio van kolnika u odvodni kanal. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač motocikla, dok je 26-godišnja putnica lakše ozlijeđena. Materijalna šteta je više tisuća kuna, a protiv 28-godišnjeg vozača bit će proslijeđen obavezni prekršajni nalog i izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Prometna nesreća u mjestu Potok Tounjski
Jučer oko 20.45 sati u mjestu Potok Tounjski dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao je 54-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine sletio van kolnika i prevrnuo se na krov. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 53-godišnja putnica u vozilu. Materijalna šteta je više tisuća kuna, a protiv 54-godišnjeg vozača bit će proslijeđena kaznena prijava.