Aktualno Magazin Zabava

Klapa Kampanel bagerom razorila plažu!

Klapa Kampanel ovo ljeto odlučila je započeti nešto drugačije. Dobro znani običaj za početak turističke sezone su brojni radovi na cestama, koji automatski uzrokuju zastoje u prometu i gužve same po sebi. Klapa Kampanel je otišla korak dalje, te uspjela dovesti bager na plažu! Sve ovo uvod je u priču o novoj pjesmi ‘Evo je lito’, koju su članovi Kampanela ovih dana predstavili.

Autor glazbe i teksta je najnoviji član klape, Vjekoslav Hudeček, dok je aranžman djelo Vjekoslava i Davora Marka Krnjaka, te Igora Ivanovića.

‘Pjesma je nastala nedugo nakon mog dolaska u klapu, pa i odiše atmosferom koju sam doživio kad sam počeo pjevati s njima. Mislim da se dobro nadovezuje na dosadašnji rad klape, i na njihovu glazbenu različitost naspram ostalih klapa. Upravo me je to i privuklo klapi Kampanel. Želim se zahvaliti cijeloj klapi, a pogotovo Davoru Marku Krnjaku s kojim sam guštao raditi aranžman, te solistu i prvom tenoru klape Nadu Santiniju.
Pjesmu je snimao i producirao Igor Ivanović, koji je nepresušno vrelo ideja, a i sam poznaje ‘kampanelovski’ stil. I njemu veliko hvala!“, kazao je Vjekoslav Hudeček.

Samu pjesmu prati i video spot, u režiji Josipa Matića, a članovi Kampanela otkrivaju kako je i došlo do same ideje sa spomenutim bagerom u spotu, ‘Krenuli smo ujutro na plažu s namjerom da snimimo opušten i prpošan spot za novu pjesmu. U jednom trenu nam se u kadru pojavio bager kako poravnava šljunak na plaži. Dok smo se mi snašli, Josip je već snimao bager s već jasnom idejom i smiješkom na licu!’ (hitrecords.hr)

Simpatičnu ljetnu priču nove pjesme ‘Evo je lito’ pogledajte i poslušajte na YouTube