Aktualno OG sada Ogulin

Gradonačelnik zatražio mandate na raspolaganje!

Kako doznaje OGportal,  gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović jutros u 8 sati održao je  radni sastanak sa svim  direktorima i ravnateljima gradskih tvrtki i ustanova  kako bi ga detaljnije upoznali sa stanjem u tvrtkama kojima su na čelu. Na radni sastanak bili su obvezni donijeti ustrojstvene akte, sistematizaciju radnih mjesta i  njihovu popunjenost, sastav nadzornih odbora, upravnih vijeća i drugih tijela upravljanja, te rješenja o imenovanjima, sve sa imenima i prezimenima, kao i rokovima trajanja mandata.
Sastanku su nazočili predstavnici Vodovoda i kanalizacije, Stambeno komunalnog gospodarstva, Ivanine kuće bajke, Turističke zajednice Grada Ogulina, Radio Ogulina, Javne vatrogasne postrojbe, Gradske knjižnice i čitaonice, Pučkog otvorenog učilišta, te Poslovne zone i Dječjeg vrtića “Bistrac”.
Gradonačelnik Domitrović od svih je zatražio da  daju svoj mandat na raspolaganje, a nakon što to učine razmotrit će stanje u svakom poduzeću i ustanovi, te utvrditi tko može, a tko ne može ostati na svojoj funkciji, kaže se u priopćenju koje smo primili iz gradske uprave.
Neslužbeno doznajemo da su se neki “našli u čudu” jer je ovo po prvi put da su zatraženi mandat dati na raspolaganje i prije isteka mandata, ali  ovaj je potez logičan, jer je došlo do promjene vlasti, što bi neki rekli “Bili su neki izbori…”