Kolumne

DNEVNA INFORMACIJA PU karlovačke za 09.07.2017.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Duga Resa) i dvije prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:

Provala na području Josipdola
Tijekom noći s 8. na 9. srpnja nepoznati počinitelj provalio je u skladišni prostor trgovine na području Josipdola te otuđio cigarete i iz registar kase novac. Materijalna šteta veća je od 17.000 kuna.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen biciklist
Jučer u 13.55 sati u Karlovcu na raskrižju Ulice Selce i njenog južnog odvojka dogodila se prometna nesreća. Biciklom je upravljao 18-godišnjak koji je prilikom skretanja u lijevo oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu karlovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 33-godišnjak. Tom prilikom vozač bicikla pao je na kolnik i teško se ozlijedio, a dijelovi bicikla udarili su u moped karlovačkih registracijskih oznaka i kacigu 40-godišnjeg vozača mopeda, koji je u trenutku nesreće bio zaustavljen u raskrižju zbog propuštanja vozila. O događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.