Aktualno OG sada Ogulin

Biciklistički pothvat za Emu i Mateja!

Ivan Puškarić i Željko Magdić  sutra kreću na veliki biciklistički pothvat,  do Albanije i natrag!
Polazak je zakazan za sutra  u 8,45 sati s Trga hrvatskih rodoljuba. Tom prigodom uime Grada Ogulina i Udruge Oda prijateljstvu  gradonačelnik Dalibor Domitrović i predsjednik  udruge Hrvoje Magdić, uručit će bicikle  jednom djetetu iz Prve osnovne škole i jednom iz Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić.
Ideja humanitarne biciklijade   zamišljena je na način da se za vrijeme njihove vožnje do Albanije i natrag prikupljaju financijska sredstva koja će se nakon njihova povratka donirati za liječenje djevojčice Eme i dječaka Mateja.  Humanitarna Udruga Oda prijateljstvu otvorila je u tu svrhu  poseban podračun u Erste banci, na koji svi koji žele podržati ovu humanitarnu inicijativu i veliku žrtvu dvojice hrabrih Ogulinaca mogu uplatiti i svoje donacije za Emu i Mateja i to  do 31.7.2017. godine.
Donacije se mogu uplaćivati na račun IBAN: HR0724020061500056208
Ruta vožnje biciklom je sljedeća: Ogulin-Gospić-Knin-Sinj-Imotski-Mostar-Metković-Neum-Dubrovnik-Tivat-Budva-Ulcinj-Skadar-Podgorica-Nikšić-Sarajevo-Travnik-Banja_Luka-Prijedor-Bihać-Ogulin,  u ukupnoj dužini od oko 1.600 km.
Obojica biciklista sami snose troškove ovoga putovanja i jedina im je želja pomoći Emi i Mateju.
Stoga, upućujemo poziv svima- dođite sutra u što većem broju ispratiti naše bicikliste!