Aktualno Sport

Održan 2. malonogometni turnir u Oštarijama

U subotu je u Oštarijama održan 2. malonogometni turnir Oštarije 2017, u organizaciji NK Oštarija.  Glavni pokrovitelj turnira bila je Općina Josipdol.
Turnir je, nakon izvlačenja skupina i otvorenja, počeo u 14h. a sudjelovalo je 11 ekipa među kojima i timovi iz Slunja, Karlovca, Rijeke i Slovenije. Turnir je završio nešto oko 1 sat , nakon ponoći kada su bili poznati i najbolji. Pobjedu je odnijela ekipa iz Slovenije, Pungart Metlika, druga je bila  domaća ekipa sa ogulinskim malonogometašima – Obrt Brozović, , a treća također domaća ekipa,  Mivit pekara.

Najbolji igrač turnira je Andrija Novosel iz ekipe Pungart Metlika, najbolji vratar Tomi Bede iz ekipe Pungart Metlika, a najbolji strijelac Kristijan Dragović iz ekipe Obrt Brozović. Turnir je popratio velik broj gledatelja a sve prošlo u sportskom duhu i dobrom raspoloženju.

Pungart MetlikaObrt BrozovićInformatički centar Kis Futsal KarlovacDisco club Rupa - SlunjNK OštarijeMivit pekaraCaffe bar Igo - OtočacStreet food Štross - OgulinEtno Šindra SaborskoCaffe bar Patriot - RijekaLimarski obrt Mili - Ogulin