Aktualno OG sada Ogulin

Otuđen novac, provala u Plaškom, pad s motocikla

Prema današnjem izvješću PU Karlovačke u protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela i šest prometnih nesreća od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, tri s lako ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.

Iz trgovine otuđen novac
Jučer u 15.10 sati u trgovini na području Slunja dvije nepoznate muške osobe iz kase su otuđile novac. U policijsku postaju dovedene su dvije osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje.

Provala u kuću na području Plaškog
U razdoblju od 1. studenog 2016. godine do 12. srpnja nepoznati počinitelj provalio je u nenastanjenu obiteljsku kuću na području Plaškog, vlasništvo 59-godišnjakinje te otuđio kamere video nadzora s pripadajućim modemom, kablove i drugo. Materijalna šteta veća je do 24.000 kuna.

Teško ozlijeđena putnica na motociklu
Jučer oko 9.30 sati, na državnoj cesti D-1, u mjestu Oštarski Stanovi dogodila se prometna nesreća. Motociklom švedskih registracijskih oznaka upravljao je 48-godišnji državljanin Litve koji nije držao potrebiti razmak te je zbog naglog kočenja vozila ispred sebe izgubio nadzor nad motociklom i pao na kolnik. Tom prilikom teško je ozlijeđena 50-godišnja putnica na motociklu, državljanka Litve, a protiv 48-godišnjaka bit će proslijeđena kaznena prijava.