Aktualno Županija

22-godišnjaka zatekli u krađi

U današnjoj informaciji iz PU Karlovačke saznajemo da je u protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano sedam kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo:
Zatečeni u krađi
Temeljem provedenog kriminalističkog istraživanja 22-godišnjaka i 21-godišnjaka se sumnjiči da su 24. srpnja oko 23.50 sati, na obali rijeke Mrežnice na području Generalskog Stola otuđili alkoholna pića i ruksake s osobnim stvarima. U krađi su ih zatekli 29-godišnjak i 25-godišnjakinja koji su se prilikom sprječavanja bijega fizički sukobili s 22-godišnjakom. Tom prilikom 22-godišnjak je lakše ozlijeđen.
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Razbojnička krađa bit će proslijeđena kaznena prijava protiv 22-godišnjaka, a protiv 21-godišnjaka bit će proslijeđena kaznena prijava zbog kaznenog djela Krađa.

Provala na području Barilovića
U razdoblju od 24. do 25. srpnja nepoznati počinitelj provalio je u prodavaonicu na području Barilovića te otuđio novac, cigarete, alkoholna i bezalkoholna pića i suhomesnate proizvode. Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno.

Provaljeno u kamper na odmorištu autoceste A-1
Noćas je na odmorištu autoceste A-1 u Draganiću nepoznati počinitelj provalio u kamper austrijskih registracijskih oznaka, vlasništvo 39-godišnje austrijske državljanke te otuđio novac, osobne dokumente i fotoaparat. Materijalna šteta veća je od 7000 kuna.