Aktualno OG sada Ogulin

Za Dan grada planirano probno, besplatno parkiranje u gradu!

Naplata parkiranja u Gradu Ogulinu i njena isplativost, često su bile tema sjednica Gradskog vijeća. Tadašnja oporba, a sada vlast, obećavala je ukidanje naplate, o čemu se ponovo povela rasprava na društvenim mrežama. Tako je jedan naš sugrađanin  putem Facebooka  uputio pitanje gradonačelniku Daliboru Domitroviću: Kad ćete  ukinuti naplatu parkiranja?
Gradonačelnik Dalibor Domitrović je odgovorio: ” Za Dan grada planiramo dati probno, tjedan dana, besplatno parkiranje svim građanima, kako bi vidjeli hoće li biti većih prometnih problema, zagušenja centra i slično. Nakon toga bismo išli s trajnim rješenjem”- kaže u odgovoru gradonačelnik.
Zadovoljan odgovorom, naš sugrađanin nije imao više pitanja, a uslijedio je komentar jedne naše sugrađanke koja smatra da se promjene već vide i da netko u dva mjeseca može napraviti više nego što je netko pokušavao godinama. Osobno je, iz iskustva, pohvalno progovorila o gradonačelniku Domitroviću zbog problema s kojim mu se obratila i za koji je pokazao zanimanje da ga riješi.
Anonimni čitatelj  je, pak, naveo da je riječ o marginalnom obećanju, kao što je ukidanje naplate parkiranja, te da smo najsretniji grad u državi, ako nam je to najveći problem.
Eto…Rasprava otvorena svima, možete bez straha reći što mislite, pitati  i požaliti se u svakom trenutku gradonačelniku Domitroviću na njegovoj fb stranici.