Aktualno OG sada Ogulin

Nova uprava radija

“Radio Ogulin od danas ima novu upravu. Jednoglasno je, naime, donijeta odluka da to bude Dubravka Vuković, koja je bila na čelu ove tvrtke od 2006. do 2014. godine. Ima više od 31 godine novinarskog iskustva”- izjavio je za OGportal Dalibor Domitrović, gradonačelnik Ogulina, koji je većinski vlasnik radija.

Danas je, također jednoglasno, izmijenjen Društveni ugovor, prema kojem Radio Ogulin više neće imati tri člana uprave (direktora) nego jednog, pa se više ne bi trebalo događati da radio ima više članova Uprave i Nadzornog odbora, nego zaposlenih djelatnika, kao što je to bio slučaj.

“Sjednici Skupštine nazočili su osnivači koji ukupno imaju 99 posto udjela u ovom trgovačkom društvu, koje posljednje tri godine posluje sa gubitkom od oko 280 tisuća kuna godišnje. Članovi sad već bivša uprave, Mihaela Milanović Poljak i Vjekoslav Bitunjac (Tomislav Šehar nedavno je sam podnio ostavku) , skupštini nisu nazočili, jer Zakonom o trgovačkim društvima njihova nazočnost nije ni potrebna, u koliko ne podnose izvješća o radu, ili je njihova nazočnost nužna za neku drugu točku o kojoj bi trebali izvjestiti vlasnike. Po završetku skupštine nova direktorica i ja planirali smo otići do radija i sa starom upravom održati sastanak, no zbog mojih obveza to ćemo učiniti sutra. U petak ćemo obaviti primopredaju dužnosti i nadam se da će Radio poslovati bolje nego do sada”- rekao je gradonačelnik Domitrović, poručivši da ni ova najnovija uprava neće biti  nesmjenjiva, ako ne bude pronašla način za uspješnije poslovanje.