Aktualno Županija

Još dva dana otvoreni natječaji za pročelnike – Županija ih traži šest, Grad Karlovac čak devet

Grad Karlovac i Karlovačka županija raspisali su natječaje za pročelnike upravnih odjela, a rok za prijavu je otvoren još svega dva dana s obzirom da je rok 8 dana, a natječaji su u Narodnim novinama objavljeni 2. kolovoza.
Kao što smo već pisali, Županija traži pročelnike Ureda župana, te upravnih odjela za školstvo, gospodarstvo, zdravstvo, graditeljstvo i okoliš, kao i pročelnika Službe za unutarnju reviziju.
Istog dana kao Karlovačka županija, natječaje za nove pročelnike odnosno pročelnice raspisao je i Grad Karlovac. Traži ih čak devet i to za sljedeće upravne odjele: UO za opće poslove, za proračun i financije, za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, za komunalno gospodarstvo, za razvoj grada, gospodarstvo i EU fondove, za društvene djelatnosti, za imovinsko pravne poslove i upravljanje imovinom, te pročelnike službi za javnu nabavu i unutarnju reviziju. Uvjeti su da kandidati budu magistri struke ili stručni specijalisti određene struke, ovisno o kojem se odjelu radi, pravnici ili ekonomisti, specijalisti građevinske ili arhitektonske struke ili “društvenjaci” za UO za društvene djelatnosti.
Budući voditelji Službi za reviziju i javnu nabavu moraju imati stručno ovlaštenje, odnosno certifikat, a svi najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima u struci i položen državni stručni ispit, odnosno ako imaju potrebno radno iskustvo, moraju ga položiti u roku od godine dana.(kaportal)