Aktualno Županija

Kod Vukove Gorice teško ozlijeđen motociklist

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Ogulin) i šest prometnih nesreća od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lakše ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:
Teška krađa
Nepoznati počinitelj provalio je jučer u pomoćne prostorije 81-godišnjaka u Ladvenjku i otuđio kosilicu za travu, zimske gume s felgama i razni električni alat. Materijalna šteta veća je od 14000 kuna.

Teško ozlijeđen motociklist
Jučer oko 11.20 sati na raskrižju državne i županjske ceste u Vukovoj Gorici dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka županijskom cestom upravljao je 67-godišnjak koji je dolaskom na raskrižje s državnom cestom započeo s uključivanjem na istu, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. U tom trenutku državnom cestom naišao je motocikl zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnjak i koji nije brzinu kretanja prilagodio osobinama i stanju ceste te je prilikom kočenja izgubio nadzor nad motociklom i pao na kolnik te se teško ozlijedio. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.