Aktualno Sport

Hajdukovci uvjeravaju: Možemo se nositi s Evertonom kod kuće

Prolaz? Ne bih ništa zaključivao prije nego što završi druga utakmica. Pred nama je još 90 minuta u kojima ćemo dati sve od sebe i predstaviti se u najboljem mogućem izdanju, rekao je kapetan Nižić
Svi igrači redom govore kako su pokazali da se mogu nositi sa slavnim engleskim klubom.

– U drugom smo dijelu bili puno bolji i tada smo pokazali da se nećemo predati, da se možemo nositi s njima i uz neki napredak i pun Poljud napraviti senzaciju i ući u Europsku ligu – naglasio je Franck Ohandza, a kapetan Zoran Nižić dodao je:

– Dvije pogreške smo skupo platili. Nakon toga smo shvatili da ni oni nisu protivnik kojemu se ne može parirati, zaigrali smo puno bolje, stvorili nekoliko prilika, no nismo ih iskoristili.

– Prolaz? Ne bih ništa zaključivao prije nego što završi druga utakmica. Pred nama je još 90 minuta u kojima ćemo dati sve od sebe i predstaviti se u najboljem mogućem izdanju.

– Rooney? Sve su to vrhunski igrači, sigurno je ogromna razlika u odnosu na HNL, ali, kažem, treba pričekati da završi i ta druga utakmica. Prava je šteta što u ovo nismo baš ušli kako treba, a i primili smo drugi gol u zadnjoj minuti poluvremena.

Je li vas poremetio prekid koji su uzrokovali navijači?

– Ne možemo to reći. Ne bih se izvlačio na to. Napravili smo dvije pogreške, a u nastavku smo odigrali puno bolje.

Ante Erceg je nedovoljno spreman ušao u zadnjih pola sata.

– U početku kao da smo ih previše respektirali, ali kad smo došli k sebi, onda smo stvorili svoje šanse. Imali smo ih Memolla, Ohandza, Vlašić i ja, ali nismo zabili.

– Moramo vjerovati u uspjeh u uzvratu, siguran sam da im još možemo zaprijetiti pred našim navijačima. Vidite da su oni dobri, brzo igraju, no mi se njima možemo nositi. (24sata.hr)