Aktualno Županija

Otuđena metalna konstrukcija autobusnog stajališta

U današnjem izvješću PU Karlovac piše da je u protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:

Krađa bicikla
U razdoblju od 13. do 22. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u podrumske prostorije 55-godišnjakinje u gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu i otuđio bicikl. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna.

Otuđena metalna konstrukcija autobusnog stajališta
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava djelatnika građevinske tvrtke da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 18. do 22. kolovoza u mjestu Lug, općina Draganić s gradilišta otuđio metalnu konstrukciju autobusnog stajališta.

Teško ozlijeđen prilikom prevrtanja traktora
Jučer u 13.50 sati u mjestu Kusaja, općina Vojnić dogodila se prometna nesreća. Traktorom karlovačkih registracijskih oznaka je pod utjecajem alkohola od 0.60 g/kg upravljao 62-godišnjak pri čemu se nije držao desnog ruba kolnika te je sišao s kolnika niz nizbrdicu i prevrnuo se. Tom prilikom vozač je teško ozlijeđen te će protiv njega biti podnesen obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.