Aktualno Županija

Vozio pijan – policija izmjerila 4,61 g/kg!

Jučer u poslijepodnevnim satima u Jaškovu policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od čak 4,61 g/kg upravlja 32-godišnjak. Vozač je do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog.

Krađa goriva

Jučer je zabilježena i krađa diesel goriva. U razdoblju od 22. do 23. kolovoza nepoznati počinitelj je iz radnog stroja u gradskoj četvrti Dubovac u Karlovcu te iz teretnog automobila na području Mrzljaka otuđio diesel gorivo. Ukupna materijalna šteta je veća od 3000 kuna.

I jedna krađa nakita

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 43-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od 13. do 20. kolovoza iz kuće u Dugoj Resi otuđio razni nakit. Materijalna šteta veća je od 10.000 kuna.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i jedna prometna nesreća s lako ozlijeđenom osobom. Od navedenog izdvajamo sljedeće: