Aktualno Županija

Na auto cesti kod Bosiljeva teško ozlijeđen vozač

Jučer oko 17.20 sati na 62. kilometru auto ceste Zagreb Split u blizini mjesta Bosiljeva, 27- godišnjak je upravljao osobnim vozilom pulskih registracijskih oznaka i kretao se iz smjera Karlovca u smjeru Bosiljeva. Uslijed neprimjerene brzine kretanja i ne držanja potrebitog razmaka prednjim dijelom svojeg vozila udario je u stražnji dio prikolice koja je pridodana teretnom vozilu splitskih registracijskih oznaka. U prometnoj nesreći teže je ozlijeđen 27-godišnjak, a 29-godišnji putnik iz njegovog vozila lakše je ozlijeđen. Materijalna šteta je oko četrdeset tisuća kuna. Protiv 27-godišnjaka bit će proslijeđena prekršajna prijava i izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

 

Oborili ženu s bicikla i pokrali
Jučer u večernjim satima u Karlovcu, gradska četvrt Gaza, dva nepoznata počinitelja, srušili su s bicikla 61- godišnjakinju, te joj otuđili vrećicu u kojoj se nalazio novčanik s osobnim dokumentima i novcem. Materijalna šteta veća je od tri tisuće kuna.

Krađa osvježavajućih napitaka
Tijekom noći 2. rujna ,u Karlovcu, gradska četvrt Zvijezda nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu vlasništvo 45-godišnjakinje. Otuđeno je više boca osvježavajućeg pića, a materijalna šteta veća je od sto kuna.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac,Ogulin) i deset prometnih nesreća od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom, dvije s lako ozlijeđenim osobama i sedam s materijalnom štetom.