Aktualno Sport

Samo Ilovac i Ogulin s maksimalnim učinkom

Nakon današnjih utakmica 2. kola Prve županijske lige samo su nogometaši Ilovca i Ogulina ostali na stopostotnom učinku.
‘Kanarinci’ su prijepodne u Ilovačkoj šumi, na otvaranju kola, uvjerljivo nadigrali Dugu Resu 1929 s 5:0, a Ogulinci na svom stadionu Koranu sa 4:1.

Croatia ’78 je u Žakanju sa 4:2 bila bolja od Vojnića ’95, Josipdol je s 5:2 na svom terenu slavio nad Draganićem, a Vatrogasac i Zrinski Ozalj su u Gornjem Mekušju odigrali bez pogodaka.

 

Kupa i Mrežnica s maksimalnih 6 bodova
U Drugoj županijskoj ligi nakon današnjih dvoboja 2. kola također imamo samo dvije momčadi koje imaju maksimalni učinak – Kupu i Mrežnicu. U Donjem Mekušju je Kupa sa 4:2 pobijedila Oštarije, a u Zvečaju je Mrežnica s 5:2 slavila nad Frankopanom. Cetingrad i VOŠK odigrali su 1:1, Krnjak Barilović je na svom travnjaku s 1:0 bio bolji od Dobre iz Novigrada, Mladost je u Zagorju Ogulinskom sa 6:3 pobijedila Šišljavić, rečička Mladost je na svom terenu s 3:1 nadigrala Petrovu Goru, a Vrlovka i Dobra iz Svetog Petra su podijelile bodove odigravši 1:1. (radio-mreznica.hr)