Aktualno OG sada Ogulin

Potpisani ugovori za vodoopskrbu vrijedni 164 milijuna kuna

Vodovod i kanalizacija d.o.o. Ogulin u rujnu 2016. godine kandidiralo je Projekt vodovoda Brletići-Kukača- Kamenica, na području Općine Tounj, u dužini 9,3 km, na natječaj Ministarstva poljoprivrede za Mjeru 7 – Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima,  iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014 -2020, Podmjera 7.2., Operacije 7.2.1.- Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda.
Kako doznajemo iz ove ogulinske gradske tvrtke, predmetni Projekt izabran je u 74 odobrena Projekta, te je tim povodom  direktor  Vodovoda i kanalizacije d.o.o. Ogulin Zdravko Paušić,  u  Ministarstvu poljoprivrede  potpisao  Ugovor o financiranju izgradnje vodovoda ,  dionica  Brletići -Kukača – Kamenica,  u 100 %-tnom iznosu od 5.697.694,96 kuna bespovratnih sredstava  EU fondova.
Predstavnici Ministarstva poljoprivrede izrazili su zadovoljstvo za kvalitetno pripremljene projekte. Razloga za zadovoljstvo sigurno imaju i mještani spomenutog područja, ali i djelatnici Vodovoda i kanalizacije.