Aktualno OG sada Ogulin

Nada Kirasić spekla je najbolju masnicu!

Ovogodišnji ogulinski “Festival zelja i meda” sigurno je bio najbolji do sad! Nedjelja poslije podne bila je prigoda za dolazak na trg kod golubice, gdje se okupio velik broj posjetitelja, koji su imali prigodu  vidjeti i kupiti  kvalitetne domaće  proizvode, a mnogi su stali u red i kako bi kušali ogulinsku sarmu, koja je, doznajemo, bila odlična.  Potom je pripremljena  izložba ogulinskih masnica i odabir najbolje. U žiriju su bili: voditelj LAG-a Frankopan Vladimir Kubelka, predsjednica Turističke zajednice Sonja Drašković i učiteljica Glorija Domitrović. Imali su težak zadatak. Probali su desetak masnica i spravljenih kolača, koji nisu bili u konkurenciji, ali su ukrasili ovaj stol i s njega vrlo brzo nestali!

Nakon isprobavanja, članovi žirija jednoglasno su donijeli odluku da je najbolju masnicu ispekla Nada Kirasić ,  druga je Anka Salopek, a treća Jasenka Rendulić.

U isto vrijeme goste su zabavljali  članovi ogulinskih grupa  Line i  Sound suorce, a manifestaciju je zasjenila samo kiša, koja pak nekima nije zasmetala i da zaplešu po kišobranom! Unatoč lošem vremenu možemo slobodno zaključiti da je ovo bila prilika za jedno ugodno nedjeljno druženje i da je manifestacija bila uspješna.