Aktualno Sport

NK Ogulin – četvrta pobjeda za redom

Naši Ogulinci  izborili su na svom stadionu i četvrtu ovosezonsku pobjedu. Bili su bolji od Duga Rese 1929 i pobjedili rezultatom 3:1.  Golove za Ogulin postigli su Cindrić dva i Puškarić jedan gol.

I nakon današnjih utakmica 4. kola Prve županijske lige nogometaši Ilovca i Ogulina ostali su na vrhu ljestvice s maksimalnim učinkom.

Na otvaranju kola prijepodne u Ilovačkoj šumi ‘žuti’ su s uvjerljivih 6:0 nadigrali Vojnić ’95 i zadržali čelo ljestvice s maksimalnih 12 bodova.

Korana je minimalnom 1:0 domaćom pobjedom nad posljednjeplasiranim Draganićem zadržala 3. poziciju, a na četvrtu se popeo Zrinski Ozalj, koji je u Josipdolu s 3:0 slavio nad istoimenim domaćinom. Croatia ’78 je u Žakanju s 3:2 pobijedila Vatrogasca.

Mrežnica i Kupa poražene, Dobra (SP) preuzela vrh

U današnjim dvobojima 3. kola Druge županijske lige Mrežnica i Kupa su ubilježile prve poraze pa je vrh ljestvice preuzela Dobra iz Svetog Petra. Zvečajci su s 3:2 izgubili upravo u Svetom Petru, a momčad iz Donjeg Mekušja je s 5:1 ‘stradala’ u Novigradu od Dobre. Frankopan i Cetingrad su u Brežanima odigrali 1:1, Mladost iz Rečice je s 2:0 odnijela bodove iz Šišljavića, Oštarije i Mladost iz Zagorja Ogulinskog su odigrali 3:3, a Krnjak Barilović je u golijadi u Belavićima sa 7:3 bio bolji od domaćeg VOŠK-a. Susret u Vojniću između Petrove Gore i Vrlovke je odgođen.

(radiomrežnica/ogportal)