Aktualno OG sada Ogulin

Priznanja u okviru akcije “Dan ljubaznosti u prometu“

Pršlog tjedna Policijska postaja Ogulin provela je preventivnu akciju „Dan ljubaznosti u prometu“. Da podsjetimo,  ova akcija provodi se s ciljem poticanja tolerantnijih odnosa između vozača i pješaka, odnosno poticanja vozača da poštuju prednost pješaka na pješačkim prijelazima.

Tako su policajci PP Ogulin, prošle srijede na šest frekventnih pješačkih prijelaza u Ogulinu bilježili vozače koji poštuju prednost pješaka na pješačkim prijelazima i one koji to ne poštuju. Nakon što su svi rezultati evidentirani, metodom slučajnog izbora određeno je 10 vozača kojima su danas u prostorima Gradske vijećnice dodijeljena priznanja i prigodne nagrade.

O cilju, provođenju i značenju  ove akcije govorili su načelnik PP Ogulin Dražen Lipošćak i gradonačelnik Dalibor Domitrović, nakon čega se pristupilo dodjeli priznanja. Priznanja su dobili :

Vinski Slavko, Ogulin

Mamula Radovan. Gomirje

Puškarić Petar, Ogulin,

Kučinić Ljiljana, Ogulin

Salopek Ivica, Ogulin

Bertović Vlado, Ogulin

Salopek Ivan, Ogulin

Ceranić Andrea, Ogulin

Županić Vlado, Ogulin i

Kesner Željko, Oštarije

Nakon dodjele priznanja nagrađeni sugrađani još su se kratko zadržali u razgovoru s gradonačelnikom Domitrovićem i načelnikom PP Ogulin Lipošćakom, ukazavši im na određene prometne probleme sa kojima se susreću u svakodnevnom prometu.