Aktualno Sport

Ilovac i Ogulin nastavili nizove pobjeda

Nogometaši Ilovca i Ogulina i u današnjim utakmicama 6. kola Prve županijske lige nastavili su nizove pobjeda pa i dalje drže prva dva mjesta ljestvice s maksimalnim učinkom.

‘Kanarinci’ su u Žakanju s 3:1 pobijedili domaću Croatiju ’78, a Ogulinci su istim rezultatom na svom stadionu nadigrali Vojnić ’95. Najzanimljivije je bilo na Turnju, gdje je Zrinski vodio 2:0 protiv Korane, no domaćin je preokrenuo i na koncu slavio s 3:2. Josipdol je na svom terenu s uvjerljivih 4:0 bio bolji od Vatrogasca, a dvoboj u Draganiću između istoimenog domaćina i Duge Rese 1929 završio je bez pogodaka i podjelom bodova, čime su Draganićaki došli do prvog ovosezonskog boda.

Pobjede Dobre, Mladosti i Oštarija
U dvobojima 5. kola Druge županijske lige do ovog kola vodeća Kupa je poražena na gostovanju kod Krnjaka Barilovića s 3:2 pa je vrh ljestvice preuzela Dobra iz Novigrada, koja je na svom travnjaku s uvjerljivih 5:0 slavila nad Mladosti iz Rečice. Isti broj bodova imaju i Krnjak Barilović i Mrežnica, koja je u golijadi u Šišljaviću pobijedila istoimenog domaćina s 5:4. Dobra je u Svetom Petru s 3:0 bila bolja od Cetingrada, Petrova Gora je upisala 5:2 domaću pobjedu nad Frankopanom, Oštarije su s 2:0 nadigrale Vrlovku, a Mladost iz Zagorja Ogulinskog je u Belavićima nadigrala VOŠK sa 4:1, golove za Mladost postigli su Dražen Vučići 2, Ivan Salopek i Gabriel Medved po jedan. (radio-mreznica.hr)