Kolumne Krule Kruloteka S vama kroz svaki dan

Mala zemlja – za veliko kameno doba

Nemaju pametnijeg posla pa se jebu sa donošenjem novog obiteljskog zakona. Po tom zakonu, obitelji će se smatrati samo oni koji imaju djecu. Oni koji nemaju, njih se neće smatrati obitelji. Kakav idiotarluk.
Za 20 godina će izaći jubilarna 100ta verzija obiteljskog zakona. U tom zakonu, muškarac će morati pismenim putem obavijestiti ženu da ga ulovila želja ze seksom a žena će biti dužna, najkasnije u roku 7 dana od primitka zahtjeva, odgovoriti da ju, po običaju, boli glava i nek si jebe desnu ruku koja mu je vidno jača od lijeve. Onda će on sam sebi faksirati zahtjev za masturbacijom, zaprimiti, i potpisom sam sebi odobriti masturbiranje… što je zapravo protuzakonito jer prema “Obiteljskom zakonu”, članak 69, stavak 2.
– “Bezrazložno prosipanje sperme je kazneno djelo. Sperma je sjeme kojem je mjesto u vagini”
U masturbiranju će ga uloviti punica koja će banuti na vrata. Ista će biti dužna, prvoj policijskoj postaji, uputiti telefonski poziv a djelatnici MUP-a su dužni u najkraćem mogućem roku izaći na teren te drkedžiju lišiti slobode. Prosutu spermu će pobrati djelatnici vladine agencije za zbrinjavanje spermatozoida, te ju adekvatno uskladištiti do pronalaska odgovarajuće vagine. Punici će se uzeti uzorak krvi, te ju zavesti u evidenciju, kako ne bi u budućnosti dobila u sebe zetovu spermu.
Mi smo jedni od rijetkih kojima je budućnost kameno doba.

(Op. OGportal: Možda će ovako, kao na slici, izgledati neke buduće sjednice Vlade?)