Aktualno Sport

Ilovac i Ogulin ne posustaju

Nogometaši Ilovca i Ogulina i dalje ne posustaju u borbi za vrh Prve županijske lige. I u današnjim utakmicama 7. kola ubilježili su pobjede te i dalje imaju stopostotni učinak.

Vodeći ‘kanarinci’ su prijepodne na svom igralištu pobijedili Josipdol s 2:0, a Ogulinci su poslijepodne u Gornjem Mekušju nadigrali posljednjeplasiranog Vatrogasca s uvjerljivih 5:0.

Zrinski iz Ozlja i Vojnić ’95 su upisali minimalne 1:0 domaće pobjede nad Draganićem i Koranom, a u pogocima najbogatijem dvoboju kola Duga Resa 1929 je na svom stadionu slavila nad Croatijom ’78 s 5:4.
Dobra (Novigrad) usamljena na vrhu
Dobra iz Novigrada ostala je usamljena na vrhu Druge županijske lige nakon današnjih utakmica 6. kola. U Kamanju je nadigrala Vrlovku s 2:1 i sada bježi dva boda prvim pratiteljima. Istim je rezultatom imenjakinja iz Svetog Petra na svom igralištu nadigrala Petrovu Goru, Mladost je u Rečici sa 4:1 bila bolja od VOŠK-a, a ostali su susreti završili podjelom bodova. Cetingrad i Kupa odigrali su bez pogodaka, Mrežnica i Oštarije u Zvečaju 1:1, kao i Šišljavić i Frankopan, a u golijadi u Zagorju Ogulinskom Mladost i Krnjak Barilović su odigrali 4:4. (radio-mreznica.hr)

Vikend pred nama donosi nam i derbi susret dviju, još neporaženih ekipa, u nedjelju u Ogulinu sastaju se Ogulin i Ilovac. Početak je u 16 sati.