Aktualno Sport

Kanarinci’ slavili u derbiju u Ogulinu

Nogometaši Ilovca u velikom su derbiju 8. kola Prve županijske lige, odigranom danas u Ogulinu, pobijedili istoimenog domaćina s 2:1 i učvrstili se na vrhu ljestvice kao jedina neporažena momčad.

Sve je bilo riješeno već u prvom poluvremenu. ‘Kanarinci’ su poveli, Ogulinci poravnali, no ‘žuti’ su zabili i drugi pogodak i zadržali prednost do kraja dvoboja i ostali na stopostotnom učinku nakon 8 odigranih kola.

Korana je minimalnom 1:0 domaćom pobjedom nad Vatrogascem zadržala 3. poziciju, a na četvrtu se probila Duga Resa 1929, koja je na svom stadionu s 2:1 bila bolja od Zrinskog iz Ozlja. Josipdol je u Žakanju pobijedio domaću Croatiju ’78 s 3:1, a do prve ovosezonske pobjede stigao je Draganić, koji je na svom terenu s 2:0 nadigrao momčad Vojnića ’95.

Dobri (SP) samo bod u Šišljaviću, Mrežnica slavila u Novigradu, Krnjak Barilović se probio na 2. poziciju
Dobra iz Svetog Petra je u 7. kolu Druge hrvatske lige osvojila samo bod u Šišljaviću, odigravši s istoimenim domaćinom neodlučeno 2:2, no ostala je na vrhu ljestvice jer je do ovog kola drugoplasirana Dobra u Novigradu poražena od Mrežnice 3:2. Na drugu poziciju ljestvice probio se Krnjak Barilović, koji je na svom terenu sa 4:2 bio bolji od Mladosti iz Rečice. Oštarije su upisale uvjerljivu 4:0 domaću pobjedu nad Frankopanom, Petrova Gora je s 2:0 nadigrala Cetingrad, Vrlovka je istim rezultatom slavila u Belavićima nad VOŠK-om, a uvjerljivi domaćin bila je i Kupa, koja je u Donjem Mekušju sa 4:0 pobijedila Mladost iz Zagorja Ogulinskog. (radio-mreznica.hr)